Modern living

O nama

Agencija Modern living je licencirana agencija za promet nepokretnosti, postoji i posluje samostalno 14 godina u Novom Sadu. Registrovana kod nadležnog ministarstva u Registar posrednika pod registarskim brojem 086.

Sam naziv znači – moderno stanovanje.

Nalazi se u Radničkoj 16, na uglu sa Stražilovskom, u blizini Suda i Spensa.

Agencija ima veliki broj ekskluzivnih prodaja, od prodavaca direktno ili kompenzanata u novogradnji ili sekundarni ( stara gradnja ) što upotpunjuje ukupnu ponudu nekretnina, koja je u ovom trenutku veoma velika i raznovrsna. Kupoprodaju pratimo do kraja, tj. do uknjiženja uz stručnu saradnju advokata kojeg obavezno angažujemo po svakoj kupoprodaji. Naši klijenti imaju pristup velikoj ponudi nekretnina uz ljubaznost agenata.

Usluge koje naša agencija pruža:

* Nastoji da nađe i dovede u vezu kupca i prodavca radi zaključenja kupoprodaje nekretnine.

* Pruža objektivno mišljenje o ceni nepokretnosti u skladu sa njenim karakteristikama, prilikama na tržištu kao i drugim relevantnim okoolnostima.

* Vrši uvid u dokumentaciju predmetne nepokretnosti i upozorava klijente u slučaju postojanja eventualnih tereta,  ograničenja ili smetnji pri prometu.

* Vršimo oglašavanje i obezbeđujemo adekvatnu marketinšku prezentaciju nepokretnostu u skladu sa našom poslovnom politikom i organizujemo pregled nepokretnosti sa potencijalnim kupcima kako bi došlo do zaključenja ugovora.

* Posredujemo u pregovorima i nastojima da dođe do zaključenja ugovora.

*  Stručno radimo izradu Ugovora i drugih pratećih dokumenata.

* Organizujemo overu predugovora i ugovora i drugih potrebnih dokumenata.

Prodavcima nudimo besplatno oglašavanje na našem sajtu kao i na još deset specijalizovanih portala za oglašavanje  sa kojima agencija ima ugovorenu saradnju. Ponuda nekretnina se redovno ažurira što obezbeđuje veću vidljivost i bolju, vodeću pozicioniranost oglasa.

Pored srpskog jezika govorimo još engleski, nemački i mađarski jezik i time upotpunjujemo kvalitet naših usluga klijentima kojima srpski nije maternji jezik.

 

Posetite nas i budite još jedni u nizu zadovoljnih klijenata.

Vaša agencija Modern Living!

O nama

Agencija Modern living je licencirana agencija za promet nepokretnosti, postoji i posluje samostalno 14 godina u Novom Sadu. Registrovana kod nadležnog ministarstva u Registar posrednika pod... Detaljnije

Stambeni krediti

Pronađite uz našu pomoć pravo rešenje za svoju budućnost! Detaljnije

Newsletter

Saznajte uvek prvi sve o našim novim nekretnima, uslugama i popustima. Upišite svoju email adresu ispod.